Home » Berichtjes » Biodanza – de wekelijkse groep

Biodanza – de wekelijkse groep

“Verbinding is dé reden waarom we hier zijn,
het geeft zin en betekenis aan ons leven.”

 – Brené Brown

Een manier om meer geluk in je leven te ervaren, is door momenten van verbondenheid te creëren. Door samen iets te ondernemen, met elkaar leuke dingen te doen. Waar gaat jouw hart naar uit? Wat vind jij leuk? En met wie zou je dat willen doen? Woensdag 4 juli gaan we weer met elkaar dansen. Dans je met ons mee? 

Inloop is vanaf  9:45 en de les begint om 10:00 in de grote ruimte van de Eester, van Eesterenlaan 266, Amsterdam. De ingang van de zaal bevindt zich bij huisnummer 302. De deur staat voor je open!

En wist je dat…
Komende zondag 8 juli het 1e biodanza festival van Amsterdam plaatsvindt? Zin om een een dag lekker te dansen? Er worden verschillende workshops en lezingen gegeven over biodanza. Voor meer en minder ervaren deelnemers. En…. samen met Nanna Adams geef ik een heerlijke workshop. Wij hebben er enorm veel zin in. Ik hoop je op 8 juli te mogen ontmoeten!
En de laatste les voor de zomervakantie is op woensdag 11 juli. Daarna beginnen de lessen weer in september.

Maar eerst tot woensdag 4 juli, tot dan(s)?

Hartelijke groet,
Esther

======= o o o o o o o o o o o o o o o =======
Op zondag 8 juli 2018 vindt het eerste Biodanza festival van Amsterdam plaats.
Je kunt op deze dag kennismaken met biodanza, andere dansers ontmoeten en workshops en lezingen volgen bij verschillende Amsterdamse biodanzafacilitatoren. De dag is voor ervaren biodanceros, maar ook voor mensen die graag eens kennis willen maken met biodanza.
Samen met Nanna Adams zal ik deze dag ook een inspirerende workshop geven:
“Wij delen ons enthousiasme voor lichtheid, creativiteit en humor in dans, maar dan wel graag met een beetje VUUR erbij. Wij kunnen bijna niet wachten om onze vivencia tijdens het Biodanza Festival Amsterdam te geven.” Voel je jouw vonkje al oplichten? Dans je met ons mee op 8 juli?
Nieuwsgierig? Op http://mirrorcentre.nl/biodanza-festival-amsterdam vind je alle informatie. Of neem een kijkje op de facebookpagina: https://www.facebook.com/biodanzafestivalamsterdam/