Home » Berichtjes » Biodanza voor ouders en kinderen

Biodanza voor ouders en kinderen

Jaaaaaa, eindelijk dan 🙂 Biodanza voor ouders en hun kinderen. Samen met Kasthury ga ik komend najaar 3 workshops geven.

Na de specialisatie biodanza voor kinderen, tieners en familie ontstond het verlangen om meer regelmatig samen met (groot)ouders/verzorgers en hun kind(eren) te dansen. Want wat is er fijner om iets waar je zelf zo van geniet te kunnen delen met je (klein)kind?

Eind juni heb ik samen met Kasthury de lessen DansLab (biodanza voor kinderen van 4-6 jaar) afgerond met een les voor ouder en kind. En daarna in juli een workshop voor ouder & kind gegeven op het biodanzafestival Amsterdam. Beide waren geweldig! Een greep uit de reactie van de (groot)ouders:

“Wow, zo leuk! De kinderen keken er echt naar uit om samen te dansen.”

“Ik zag er een beetje tegen op (ben een stijve hark) maar het viel hartstikke mee. Het heeft me verrast, het was leuk, ik heb echt genoten.”

“Wat was het fijn om dit zo samen met m’n kleinkind te ervaren. We hebben nog steeds een mooi gevoel over van de vivencia!”

Helemaal enthousiast door de mooie ervaringen, gaan we kijken of we biodanza workshops voor ouder & kind meer structureel kunnen gaan aanbieden in Amsterdam. Zin in. We gaan de eerste zondag van oktober van start. Ben je er bij? Dans je samen met je kind met ons mee? Je kunt je hier aanmelden.

Tot dan(s)?!

Hartelijke groet,

Esther