Home » Berichtjes » Eerbied voor het leven

Eerbied voor het leven

There are only two ways to live your life.
One is as though nothing is a miracle.
The other is as though everything is a miracle.

– Albert Einstein (Natuurkundige, 1879-1955)

 

Heb jij dat ook wel eens? Het gevoel dat je wordt geleefd in plaats van zelf te leven? Dat je maar aan het rennen bent? Als we zo gefocust zijn, maar doorgaan verliezen we  onszelf en eigenlijk het leven uit het oog. Hebben we dan nog eerbied voor het leven? Voor de natuur om ons heen, de mensen, voor alles wat leeft? Komende woensdag gaan we dansen met eerbied. Eerbied voor het leven: voor onszelf, voor de mensen om ons heen, voor alles wat leeft. Dans je mee? 

Inloop is vanaf  9:45 en de les begint om 10:00 in de grote ruimte van de Eester, van Eesterenlaan 266, Amsterdam. De ingang van de zaal bevindt zich bij huisnummer 302. De deur staat voor je open! 

Ik geef tot aan de zomervakantie wekelijks les tot en met woensdag 11 juli. Daarna beginnen de lessen weer in september.

Tot woensdag, tot dan(s)?

Hartelijke groet,

Esther


Op zondag 8 juli 2018 vindt het eerste Biodanza festival van Amsterdam plaats. 

Je kunt op deze dag kennismaken met biodanza, andere dansers ontmoeten en workshops en lezingen volgen bij verschillende Amsterdamse biodanzafacilitatoren. De dag is voor ervaren biodanceros, maar ook voor mensen die graag eens kennis willen maken met biodanza.

Samen met Nanna Adams zal ik deze dag ook een inspirerende workshop geven:
“Wij delen ons enthousiasme voor lichtheid, creativiteit en humor in dans, maar dan wel graag met een beetje VUUR erbij. Wij kunnen bijna niet wachten om onze vivencia tijdens het Biodanza Festival Amsterdam te geven.”
Voel je jouw vonkje al oplichten? Dans je met ons mee op 8 juli?

Nieuwsgierig? Op http://mirrorcentre.nl/biodanza-festival-amsterdam vind je alle informatie. Of neem een kijkje op de facebookpagina: https://www.facebook.com/biodanzafestivalamsterdam/