Home » Berichtjes » In beweging

In beweging

Een tijdje terug heb ik voor het eerst met ouders en kinderen mogen dansen. Twee lessen voor kinderen van 2-5 jaar met hun ouder. Wat was dat ontzettend leuk om te doen. We hebben heerlijk gedanst. Heel anders om met ouders en kinderen te dansen dan alleen met kinderen. 

Grootste verschil? Het duurt even voordat de kinderen uit hun schulp kruipen, ze blijven meer bij hun ouder hangen. Het is toch anders dan wanneer ze alleen met andere kinderen zijn wanneer ze na schooltijd komen dansen. Relaxter ook wel, maar dat kwam misschien ook wel door het vakantiegevoel. Was echt leuk om te doen. Wie weet komt er een vervolg. Lijkt me leuk 🙂

En verder? Naast het de lessen DansLab (biodanza voor kinderen van 4-6 jaar) van de EesterImps en het zo af en toe invallen/ waarnemen van biodanza lessen (voor volwassenen) ben ik januari als zelfstandige gestart. Op deze manier kan ik mijn tijd en vooral mijn energie beter verdelen of indelen. Ik heb besloten om iets te gaan doen met het tekenen en schrijven wat ik in de periode dat ik thuis zat zo veel heb gedaan. En zo is eigenlijk Oeles Overvloed ontstaan. Een website met fijne teksten, gedichtjes, wijsheden, zingeving. Nieuwsgierig? Neem een kijkje: www.oelesovervloed.nl

En nog meer leuks: samen met Els Boon organiseer ik het 2e Biodanzafestival Amsterdam op zondag 7 juli. Het wordt een dag vol inspirerende biodanza workshops met volop lekker dansen. Kom je ook?

Fijne dag!!

Hartelijke groet,

Esther