Home » Berichtjes » Over deuren gesproken

Over deuren gesproken

Over deuren sluiten en de nieuwe of andere deuren die zich dan weer openen. Durf jij daar op te vertrouwen? Iets loslaten zodat er wat nieuws voor in de plaats kan komen?

 Waar een deur sluit, gaat er altijd weer een nieuwe deur open 

Jemig, wat was het spannend om de deur voor de wekelijkse les te sluiten. Om uit m’n comfortzone te stappen en te kijken wat er voor in de plaats zou komen. Eerlijk? Ik heb er best een traantje om gelaten, omdat ik het eigenlijk niet wilde loslaten maar diep van binnen wist dat het beter was om het wel te doen. 

En ja dan is er af en toe toch nog interesse voor mijn wekelijkse les. Mensen die graag eens mee zouden willen doen, biodanza wel eens willen proberen. En dan begint het weer te kriebelen, want ik blijf het leuk vinden. En wat gebeurt er dan? Dan word je gevraagd om een les in te vallen voor een andere docent. Of om een workshop te geven aan een groep yogi’s. Zo kan ik dan toch af en toe nog eens biodanza geven.

Nu ja, naast de wekelijkse lessen DansLab in de Eester dan. We dansen daar wekelijks met een groep van 12 deelnemers van 4-6 jaar. Echt superleuk om te doen, samen op ontdekkingsreis naar andere/vrije vormen van beweging en expressie. En daarnaast is de specialisatie voor biodanza met kinderen die ik nu volg ontzettend leerzaam en inspirerend. En ook hier komen ideeën, vragen voor nieuwe dingen voorbij. Mogelijkheden? Kansen? Misschien. 

Voordat ik daar verder iets mee ga doen, ga ik eerst naar binnen. bij mezelf. Voelen of het ook goed voor mij is. Of het aan me trekt of dat er aan me getrokken wordt.

Voel jij dat je een volgend berichtje van mij wel zou willen ontvangen? Laat hier dan even je naam en email-adres achter. Dan ontvang je een mail van me als ik weer een nieuw bericht heb geplaatst.

Hartelijke groet,

Esther

PS
Heb je zin in biodanza? Neem dan eens een kijkje op biodanza.nl/weekgroepen, daar vind je weekgroepen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op ‘basis’ of ‘gevorderden’ afhankelijk van in wat voor een groep je wilt dansen. Tip: het is echt fijn om biodanza vanaf de basis te ervaren als je er nog weinig tot geen ervaring mee hebt. Gewoon even van te voren vragen!