Home » Over mij

Waarom Biodanza zo goed bij mij past

LET OP: Op dit moment is er géén wekelijkse les. Wil je op de hoogte blijven wanneer ik weer begin of van andere activiteiten? Vul dan het contactformulier in en ontvang een berichtje van me.  

Mijn naam is Esther Oskamp (1974). In september 2012 ben ik begonnen met Biodanza. Helemaal enthousiast en benieuwd naar de achtergrond, besloot ik om de opleiding te gaan volgen aan de Biodanza School van Rotterdam (www.biodanzaschoolrotterdam.nl). Hier ben ik opgeleid in het “Systeem Rolando Toro” en inmiddels afgestudeerd.
Naast Biodanza heb ik geen dansachtergrond, wel altijd een grote liefde voor muziek.

Wat is biodanza voor mij?
Het is altijd een moment voor mezelf. Waarin ik mezelf kan zijn. Een soort mini-vakantie, ik ga zo op in het moment dat ik de tijd vergeet. Het helpt me enorm om uit m’n hoofd te gaan en in mijn lichaam te zakken. Het is alsof mijn denken dan even stil valt. Het helpt me om in het hier en nu te komen. Om ‘mijn batterij’ weer op te laten. Het dansen helpt me om vrijer te bewegen. Letterlijk en figuurlijk. Om uitdrukking te geven aan wie ik ben. 

Ik ben lid van de Vereniging Biodanza Docenten Nederland (www.biodanza.nl). Naast de opleiding tot biodanza docent, heb ik de cursus Continued Learning module I via de Biodanzaschool van Rotterdam gevolgd, module II start eind november 2018. Daarnaast ben ik bezig met de specialisatie voor biodanza met kinderen, tieners en familie. 

 

 

 


Ben je enthousiast geworden na het lezen? Wil je graag een keer mee komen dansen? 

Je bent van harte welkom! Tot dans!